10 de maig 2009

CUP-Reus - 1-4-09

Avui m’agradaria parlar de la presentació oficial als mitjans que vam fer aquest dissabte a ¼ d’1 del migdia a les Peixateries Velles la CUP-Reus.

Fins ara havíem estat enviant comunicats i havíem estat presents en alguns actes, però vam creure que era interessant presentar-nos oficialment als mitjans.

D’aquesta manera vam donar a conèixer la nostra nova imatge corporativa, una imatge que parteix del logo de la CUP, evidentment, però també del de la Rosa de Reus, ja que el nostre àmbit és municipal, a partir del qual s’utilitzaran icones diverses segons l’àmbit en qüestió que estiguem treballant en un moment o altre, de manera que s’utilitzarà paral•lelament al logo de la CUP-Reus alguna altra d’aquestes icones.

La presentació de dissabte també va servir per presentar el nostre projecte polític, un projecte polític que parteix de la ciutadania per mostrar que encara es pot creure en la política malgrat aquest cansament general que sembla haver-hi (en relació a l’aspecte polític), un cansament que segurament prové d’un desencís previ, del fet d’haver deixat de creure en la política davant del que hi ha i del que passa cada dia.

Nosaltres, doncs, volem demostrar que som ciutadans que creiem que un altre model polític és possible; un alre model polític que pensi realment amb les persones i no només amb aspectes lucratius d’alguns; un altre model que passa, evidentment, per un procés més obert i participatiu en què la gent pugui dir-hi la seva perquè tot estigui encarat a la gent; aquest és el nostre projecte polític; un projecte polític que té amb compte totes les persones i que les tracta amb igualtat i, per tant, sense diferències de classes, sexes o races.

Un projecte polític que parteix de la base, del fet muncipal, com a manera d’entendre el país, com a manera d’entendre el futur del país, com a manera de treballar per l’alliberament nacional del nostre poble, perquè creiem en el dret de decidir de les persones i en el dret d’autodeterminació dels pobles, començant pel nostre. Un amor i un respecte a la terra que es manifesta, en primer lloc, en l’aspecte medioambiental i urbanístic, perquè no entenem que es pugui estimar la terra i que se la pugui degradar al mateix temps; el nostre projecte vetlla per la sostenibilitat del territori.

En definitiva, però, esperem que el nostre projecte sigui el projecte de totes i tots, i per això el fem extensiu a la ciutadania reusenca, perquè se sumi al nostre treball diari i perquè s’adoni de la fortalesa del nostre projecte en les properes eleccions, que és l’últim aspecte que vam donar a conèixer, el fet de voler-nos presentar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'autora del bloc no es fa responsable dels comentaris que s'hi publiquin.